Nieuws en referenties

Uitgevoerde stoffering

Deze mooi vloer is door onze vak stoffeerders gelegd (bedankt klant voor het verwennen van onze stoffeerders zakje patat)

veele2   veele pvc

 

 

Hotel stoffering Buinen Hartlief/Zorro

Ook voor project stoffering is Groenewold u aanspreek punt;

2014-10-20 10.27.46        2014-10-20 10.27.34

 

 

Weer een prachtige natuursteen vloer van PVC

2014-10-28 17.55.19       2014-10-28 17.55.16

 

 

 

Weer een mooie PVC vloer en vouwgordijnen


2014-11-05 11.10.58
        2014-11-05 11.10.49

Combinatie van luxe en genegenheid

Op zoek naar de combinatie van luxe en genegenheid? decoreer je ramen dan met deze grote, witte, houten jaloezie! en ze zijn nog erg praktisch ook. heb je veel licht nodig? trek dan aan een van de koorden om de lamellen op te trekken. meer privacy nodig? laat ze dan weer zakken. romantiek in huis? met deze lamellen bepaald jij de lichtsfeer. draai aan de draaistang totdat de lamellen in de juiste stand staan en het licht zachtjes binnen valt.

houten-jaloezie

zowel klassiek als modern en zorgt voor een luxe gevoel in verschillende ruimten! de jaloezie is 200cm breed en 180cm hoog en geschikt voor diverse ramen in huis. bijvoorbeeld voor je extra brede raam in de woonkamer of het grote keukenraam. de lamellen zijn 50mm breed, zijn glad en hebben geen houtnerf. zowel de aluminium bovenkap als de ladderband (25mm) zijn wit. de complete jaloezie is dus wit van kleur. deze jaloezie is van hoge kwaliteit en gaat jaren mee

Nieuwe website

Wij zijn druk bezig met onze nieuwe website, houdt u hem in de gaten want nog niet alle informatie is geplaatst.

Behang om de lamp

Volledig gestylede verlichting is de smaakmaker in elk interieur. Behang wordt daarbij steeds meer de vervanger dan de soms saaie muurverven. De uitdaging van de stylist is om de match tussen verlichting en behang zo goed mogelijk te maken. Wat is dan mooier dan het behang van de muur terug te laten komen op de lampen? Het Woonhuis Groenewold biedt u deze mogelijkheid!

Railroedes

De uitstraling is prachtig van roede. Een echte authentieke uitstraling, maar in het gebruik biedt het minder comfort dan de geijkte rail.  De oplossing: de railroedes! Zij hebben de uitstraling van een roede en het gemak van een rail!

Shutters: een prima oplossing

Het woonhuis Groenewold heeft een uitgebreide collectie shutters. Ze bieden ruimte aan het zonnetje in huis, maar niet altijd! Met shutters van Groenewold heeft u naast mooi difuus licht ook een perfecte zonwering. Met de verstelbare lamellen in de houten panelen kunt u de lichtinval optimaal sturen en zo de sfeer in uw woning bepalen. Naast functioneel zijn shutters ook decoratief en isolerend.

Bekijk de folder voor inspiratie of neem contact met ons op.

 

Nieuw bij het Woonhuis: Lampen

Om het interieur van een woning maximaal tot zijn recht te laten komen, is de juiste verlichting van groot belang en het bepaald voor een groot gedeelte de sfeer.

Dit geldt niet alleen voor de huiskamer maar tevens voor andere leefruimtes zoals de keuken, badkamer, slaapkamer en evt. een werkruimte in de woning. Hieronder geven we meer informatie, uitleg en tips voor het samenstellen van de ideale verlichting binnen uw interieur.

Tuin- en terrasgordijn

Bekend van het blad Misset Horeca. Wij van Het Woonhuis Groenewold te Stadskanaal hebben nu een (gordijn)stof die speciaal is gemaakt voor buiten! Er wordt al veel gesproken dat de tuin een verlenging van de woonkamer is geworden. Waarom dan ook niet een gordijn in de tuin ophangen, bijvoorbeeld bij wijze van:

  • tochtgordijn
  • tegen zonlicht
  • verfraaiing van tuin of terras

Tevens kan dit gordijn voor horecaterrassen een leuke manier zijn om klanten tocht te buiten te laten roken en niet in de tocht te laten staan. De mogelijkheden zijn groot. Men kan de stof bijvoorbeeld op zijlringen met een RvS staaldraad ophangen. Niet elke stof is hiervoor geschikt, wij van Het Woonhuis Groenewold in Stadskanaal hebben een gordijnstof die alle eigenschappen heeft om zonder problemen buiten te hangen:

  • schimmelwerend
  • waterafstotend
  • vuilafstotend
  • uv-bestendig (dus kleurecht)

Het Woonhuis Groenewold in Stadskanaal biedt stoffen in meer dan 60 kleuren en stoflengtes van 140 breed. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.